MENU
U bevindt zich: Over IMpact > Nieuws

Nieuws

Samenwerking tussen Sinke Kampen B.V. en IMpact

Begin mei start Sinke Makelaardij met het verhuren van kantoorruimte aan de Gildestraat 1. Dit gebouw van IMpact is een visitekaartje voor duurzaam ondernemen.

 

’Er is een WKO-systeem (Warmte Koude Opslag) en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Het dagelijkse bakje koffie is fairtrade. Het gebouw is Ecoilet gecertificeerd wat wil zeggen dat de sanitaire ruimtes duurzaam zijn ingericht waarmee we bijdragen aan een besparing op de natuurlijke grondstoffen. Ook staan er voor u als ondernemer elektrische deelfietsen klaar voor een boodschap in de stad of een afspraak bij de klant,’ vertelt Rob Rikmanspoel, algemeen directeur van IMpact.

 

Over Gildestraat 1

Bedrijfsverzamelgebouw Gildestraat 1 is een gebouw dat onder regie van IMpact meer MVO-ondernemers aan zich wil verbinden. De focus ligt daarbij op het versterken van elkaars kracht en netwerk. IMpact wil graag betrokken ondernemers aan zich binden die hun strategische koers versterken. Denk daarbij aan het zorgen voor direct en indirecte werkplekken voor Participatiewet-klanten, het verzorgen van productieorders, opleidingen, warehousing, dienstverlening etc.

 

Over Sinke Kampen B.V.

‘Al meer dan 12 jaar is Sinke Kampen de actieve makelaar en hypotheek adviseur in de regio. Wij zijn blij met de samenwerking tussen IMpact en Sinke. De visie van IMpact wat betreft duurzaam ondernemen sluit aan op de visie van Sinke. Wij gaan dan ook voor een mooie samenwerking,’ aldus Jeroen Hofstede van Sinke Kampen B.V.

 

Vanuit Gildestraat 1 bouwt IMpact aan duurzame netwerken om zo regionaal/lokaal continue een stap vooruit te blijven lopen op ontwikkelingen rondom duurzaamheid en sociale innovatie.

Heeft u interesse om een all-in kantoorruimte te huren? Een kantoorruimte waar alles voor u klaar staat, flexibel in grootte oftewel direct aan de slag kunt, neem dan contact op met Sinke Kampen B.V.

Op de foto: Rob Rikmanspoel van IMpact en Jeroen Hofstede van Sinke.