MENU
  • Gildestraat
  • De Boorn
Impact - maakt werken mogelijk
U bevindt zich: Werkgever

Werkgever

Welkom bij IMpact! Zoekt u gemotiveerd personeel voor uw bedrijf? Heeft u (tijdelijk) werk, maar niet de ruimte en/of mensen om het uit te voeren? Of, loopt de samenwerking tussen u en uw medewerker niet zoals u zou willen en u vraagt zich af welke stappen te nemen? Wij nemen graag uw werk uit handen en adviseren u bij re-integratievraagstukken.

 

Producten en diensten
U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van diverse productiewerkzaamheden. Maar ook voor tal van andere diensten nemen wij uw werk uit handen, denk hierbij aan catering, post en groenonderhoud. Van tijdelijk werk tot aan het overnemen van uw productielijn. Alle voorzieningen zijn aanwezig om voor u snel aan de slag te gaan. Soms al binnen een dag. Wij ontzorgen u!

 

Optimale match
IMpact is gespecialiseerd mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én aan het werk te helpen. Uniek is ons eigen werkleerbedrijf waar onze werknemers werkervaring opdoen en arbeidsvaardigheden leren. Omdat de werknemers bij ons in huis ervaring opdoen, kennen wij hen als geen ander en weten hoe zij optimaal werken. Ook als de werknemers bij u aan de slag gaan, blijven wij hen begeleiden. Zo blijft de match tussen u en de werknemer optimaal.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Werk samen met IMpact en geef tegelijkertijd invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door partnerschap tussen IMpact en werkgevers geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame arbeidsplek.

 

Partner in Sociale Zekerheid
IMpact is uw partner waar het gaat om de veranderingen in de Sociale Zekerheid: de komst van de Participtatiewet met de quotumregeling. Ook zijn wij graag uw gesprekspartner en klankbord als het gaat om wet- en regelgeving in deze branche. Uw vragen en eventuele zorgen lossen wij graag voor u op.

 

Meer informatie
Neem contact met ons op bij vragen of advies over arbeid in de meest brede zin. Wij helpen u graag verder.

Werkgever
Ga snel naar