MENU
  • Gildestraat
  • De Boorn
Impact - maakt werken mogelijk

Tweede Spoortraject

Succesvolle terugkeer naar werk en besparen op kosten
Is uw medewerker voor langere tijd ziek? Als werkgever doet u er alles aan uw medewerker weer volledig aan de slag te krijgen. In de oude functie of in een andere functie die beter geschikt is. Helaas is het niet altijd mogelijk een passende oplossing te vinden. Als er sprake is van deze situatie begint het tweede spoor van de re-integratie.

Krachten bundelen
Certego, specialist op het gebied van Sociale zekerheid, Werk en Inkomen, en IMpact bundelen de krachten en bieden u en uw medewerker tijdens het tweede spoortraject de helpende hand. Dankzij de eigen observatieplekken én het werkleerbedrijf in huis bij IMpact kunnen medewerkers, al dan niet met een (tijdelijke) beperking, direct starten met hun terugkeerproces naar werk. Hier doen zij arbeidsritme op en wordt vastgesteld wat de zieke medewerker in huis heeft. Met het regionale en lokale (werkgevers)netwerk van IMpact én de landelijke expertise van Certego begeleiden wij uw medewerker naar een nieuwe werkplek.

Kostenbesparing
Met deze unieke formule bent u als werkgever al in een vroeg stadium in staat een succes te maken van de terugkeer van uw medewerker(s) naar een (nieuwe) arbeidsplek. Ook bespaart u extra kosten als gevolg van sancties. Deze sanctie kan zelfs oplopen tot een compleet jaarsalaris.

Meer informatie
Heeft u te maken met zieke medewerker(s)? Download de brochure en lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Werkgever
Ga snel naar