MENU
  • Gildestraat
  • De Boorn
Impact - maakt werken mogelijk
U bevindt zich: Werknemer / Cliënt

Werknemer / Cliënt

Welkom bij IMpact! Wij helpen u het werk mogelijk maken. Wat voor uitkering u ook maar heeft. Wij helpen u te leren werken en uw talenten te ontwikkelen. Wij werken veel voor mensen in de bijstand.
Ook bent u bij IMpact aan het juiste adres voor re-integratietrajecten. We kennen de regels die het UWV en gemeenten aan uitkeringen en re-integratietrajecten stellen als geen ander.

 

Werken en leren
IMpact heeft veel ervaring cliënten te begeleiden naar werk met een afstand tot de arbeidsmarkt of tot de werkgever.
Wij hebben een eigen werkleerbedrijf; een echt bedrijf met een werkleider, leidinggevenden en collega’s. De werkzaamheden bestaan onder andere uit catering, post, groen of productie en logistieke afhandeling. In het werkleerbedrijf doet u (weer) werkritme op en ontwikkelt u uw arbeidsvaardigheden Werken en leren gaan bij IMpact zo hand in hand.

 

Productenboek Re-integratie
IMpact kent een breed aanbod van activiteiten die we kunnen inzetten om u op weg naar werk te helpen. In ons Productenboek kunt u hier meer over lezen.

 

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en zoeken met u uit of u ondersteuning nodig heeft bij het zoeken naar werk of in aanmerking komt voor een re-integratietraject.

Werknemer
Ga snel naar