MENU
  • Gildestraat
  • De Boorn
Impact - maakt werken mogelijk

Jobhunting

Bij jobhunting ondersteunt IMpact u op actieve wijze in het zoeken naar werk. Op basis van uw wensen en eisen en de eisen van onze opdrachtgever (meestal uw werkgever of uitkeringsinstantie) gaan wij samen met u op zoek naar een passende functie bij een van de werkgevers in de regio Kampen en Dronten.

 

U stelt een CV op, of wij helpen u daarbij, en we maken samen een bemiddelingsprofiel. In dit bemiddelingsprofiel staan alle punten die belangrijk zijn om u aan een werkgever voor te stellen. Bijvoorbeeld: wat uw kwaliteiten zijn en wat realistische branches en beroepen zijn waarin u aan de slag kunt. Als u belemmeringen hebt om te werken, worden deze ook genoemd, zodat we een baan kunnen vinden die écht bij u past.

 

Eigen verantwoordelijkheid
Bij het zoeken van werk zetten wij u actief in. Het vinden van (ander) werk is in eerste instantie uw verantwoordelijkheid. Bovendien weet u vaak ook zelf het beste wat u zoekt en binnen welk werk u een kans maakt om aan de slag te komen. U kent misschien mensen die u kunnen helpen om een stap richting werk te komen. Dit heet uw netwerk. Daarom stimuleren we u zelf zoveel mogelijk te ondernemen om werk te vinden.

 

En wij zoeken mee
Uiteraard zetten wij ons ook in om werk voor u te vinden. Waar uw mogelijkheden om zelf werk te zoeken stoppen, gaan wij verder. IMpact heeft een uitgebreid netwerk van werkgevers in de regio Kampen en Dronten, waarbij we kunnen aankloppen voor een geschikte functie voor u.

Werknemer
Ga snel naar