empty

Nieuwe huisstijl met impact voor Impact

vrijdag 31 jan 2020

Veel mensen kennen Impact als sociale werkvoorziening. Anno 2019 is er veel veranderd; Impact is uitgegroeid tot dé maatschappelijke werkgever van de regio. En Impact koerst verder, daarom is het tijd voor een nieuwe huisstijl en een subtiele naamswijziging, die passen bij de nieuwe weg en de ambities van Impact. Het kan je niet ontgaan: Impact heeft een groot effect op de samenleving kortom, zij hebben impact! Daarom wordt Impact niet meer uitgesproken als zijnde een pact tussen industrie en mens, maar als impact.
 


MAATSCHAPPELIJKE WERKGEVER
Er is de afgelopen jaren veel veranderd. Impact biedt een grote verscheidenheid aan interne werkplekken waar mensen op hun eigen niveau kunnen werken, maar de impact van Impact is veel groter geworden. Impact focust zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een afstand die verschillende oorzaken kan hebben: geen passende opleiding, een langere tijd niet hebben gewerkt, het hebben van een fysieke beperking, de Nederlands taal nog niet spreken als nieuwkomer of bijvoorbeeld het hebben van een verstandelijke beperking. Impact begeleidt deze mensen, helpt hen zich verder te ontwikkelen en waar het kan wil Impact mensen een baan aanbieden bij een reguliere werkgever. Maar als buiten de deur werken (nog) niet lukt, biedt Impact een grote verscheidenheid aan interne werkplekken waar mensen direct aan het werk kunnen.
SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERK
Impact werkt intensief samen met haar opdrachtgevers: gemeenten Kampen en Dronten, onderwijsinstellingen en
ondernemers. Door deze organisaties met elkaar te verbinden is Impact de schakel tussen mensen en een betaalde baan. Maar juist ook de schakel tussen ondernemers en hun grote vraag naar werknemers. Eén schakel op zichzelf staand is niet krachtig, maar als al deze schakels met elkaar gelinkt worden ontstaat er een verbinding die niet snel verbroken kan worden en dat is waar Impact voor staat! Impact zorgt ervoor dat alle schakels de begeleiding en ontwikkeling krijgen die zij nodig hebben. Zo creëren zij een werkfi tte samenleving waarin iedereen mee mag doen. Jonneke Sterk, Bedrijfsleider Cycloon Post Zwolle: “Al jaren werken wij op een prettige manier samen met Impact. Cycloon en Impact zijn maatschappelijke bedrijven, die de handen ineen slaan voor een werkfi tte samenleving.”

ONDERNEMERSHUIS
Ook biedt Impact ondernemers de mogelijkheid om in één van haar milieuvriendelijke verzamelgebouwen (in Kampen en Dronten) te ondernemen. Een mooie ontwikkeling is dat het Werkgeverservicepunt (WSP) regio Zwolle, voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel, vanaf nu ook gevestigd is in het ondernemershuis van Impact aan de Gildestraat 1 in Kampen. Zij zijn nu één van de zestien ondernemers die vanuit de verzamelgebouwen van Impact ondernemen.

NIEUWE WEBSITE
Benieuwd wat Impact voor jou kan betekenen? Kijk eens op de nieuwe website www.impact.nl. De nieuwe website van Impact staat vol met relevante informatie voor werkgevers en werknemers. Of je nu een vraag hebt over een traject bij Impact of over de mogelijkheden om met Impact te detacheren, de nieuwe website helpt je verder. De komende tijd gaat Impact bezig met het omzetten van al haar communicatie uitingen naar de nieuwe huisstijl. Zodat de buitenkant uitstraalt wat er binnen allemaal gebeurt.
 

Vorige

Inburgeren