empty
 

Wie zijn wij

Onze focus ligt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een afstand die vele oorzaken kan hebben. Geen passende opleiding, het niet hebben van een goede startkwalificatie, de Nederlandse taal nog niet spreken als nieuwkomer, al lange tijd niet hebben gewerkt of het hebben van een fysieke en/of verstandelijke beperking. Om te zorgen dat iedereen weer mee kan doen richt Impact zich op ondernemers die graag maatschappelijk willen ondernemen en opzoek zijn naar werknemers.

Bij Impact staat het begeleiden, ontwikkelen en plaatsen centraal om zo voor de inwoners werk te creëren. We willen werkzoekenden in beweging brengen en in beweging houden. Het is onze kracht vraag en aanbod voor werkzoekenden op een goede manier te matchen en voor hen de juiste werkvorm te vinden. Als maatschappelijke werkgever doen wij dit samen met andere ondernemers die verantwoordelijkheid hebben en nemen voor een werkfitte samenleving. Wij geven werkzoekenden begeleiding en zorgen voor een passende werkplek. Als buiten de deur werken (nog) niet lukt, biedt Impact een grote verscheidenheid aan interne werkplekken op eigen niveau, waar je meteen aan het werk kan. Vele klanten zijn op deze manier inmiddels succesvol aan een betaalde baan geholpen.


 


Professionele partner

Onze medewerkers zijn Werkfit. We kennen ze goed en weten wat ze kunnen. Door de samenwerking met ondernemers creëert Impact voor de inwoners passend werk binnen en buiten het eigen bedrijf. Samen zijn we een professionele partner voor werkgevers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Die werkgevers ondersteunen en ontzorgen we. Bijvoorbeeld door middel van verloning, detachering en administratie. Onze kennis en ervaring maken ons tot een goede, betrouwbare adviseur. Op deze manier kan u als ondernemer bijdragen aan een werkfitte samenleving waarin iedereen mee mag doen.Samen creëren wij een maatschappelijke impact!

Jaarverslag 2021. Zoek je werk? Klik hier.
Wilt u Samenwerken?. Lees ons ondernemingsplan