empty

De partners van Impact (35)

Om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toe te leiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt gaat Impact samenwerkingen aan met ondernemers. Deze ondernemers nemen een deel van de dienstverlening van Impact over en huren voor de uitvoering daarvan de medewerkers van Impact in. Wij werken nauw samen met de Gemeenten Kampen en Dronten en kijken altijd naar mogelijke nieuwe partnerschappen. Zo opereert het Werkgeversservicepunt regio Zwolle met een lokaal Kamper team vanuit ons verzamelgebouw aan de Gildestraat 1.

Gemeente Kampen
Gemeente Dronten
Werkgevers Servicepunt

Dankzij deze strategie en innovaties van Impact kunnen de medewerkers zich het beste ontwikkelen en een zo regulier mogelijke werkplek op de arbeidsmarkt krijgen.

Verschillende partners voeren hun dienstverlening of productieproces uit in de bedrijfsverzamelgebouwen van Impact aan de Gildestraat 1 in Kampen of De Boorn 15 in Dronten. Zo creëren we samen een maatschappelijke Impact.

Ook wanneer u (nog) geen zaken doet met Impact, maar benieuwd bent naar de mogelijkheden of als u een keertje langs wilt komen, ben nu van harte welkom. Neem contact op en wij helpen u graag verder.

EcoZyn
Goliath
G&O Recruitment
Oosterberg
Fischer
Parkodex
Zorgplein
Air Video
FlevoFood
ACP
NedAir
KOK
Tembo
Campenaer
BrugMedia
Arbeidsmakelaars
BNI
Webasto
Zalsman
Cycloon
Van Bruggen metaalbewerking
Nedimpex
BDE Personeelsdiensten
Laat Veterinary Supplies
PGVZ
Roos KCB
Prokino
Industriele Club Kampen
Tactus Verslavingszorg
Djk Coaching
The Learning Network
Asito
Hanze Catering
VOC
Flevoict

Inburgeren