empty

Wat is uw maatschappelijke impact in de regio?

maandag 09 mrt 2020

Als ondernemers hebben wij de verantwoordelijkheid voor een gezonde economie waarin positieve financiële resultaten samengaan met zorg voor onze mensen en planeet. Naast dat Impact deze verantwoordelijkheid zelf neemt, bieden wij andere ondernemers die mogelijkheid ook. 

De mens voorop

Bij Impact staat de mens altijd centraal. Wij zijn dé maatschappelijke werkgever van de regio. We begeleiden en ontwikkelen inwoners van Kampen en Dronten en zijn het duwtje en het steuntje in de rug voor deze mensen. Als er nog geen passende baan voor hen is creëren wij werk, maar hier hebben wij uw hulp voor nodig. De verscheidenheid aan werkvormen die wij binnen onze muren aanbieden is voor velen namelijk niet de eindbestemming. Door samen te werken met sociale en maatschappelijke ondernemers ontstaat er een toename in werkzaamheden in onze regio.


Impact is de schakel tussen mensen en werkgevers

Onze specialisten weten wat onze mensen kunnen en waar hun talenten liggen. Samen met onze jobcoaches helpt u bij de ontwikkeling naar werk. Dit kan door het opzetten van werkleerplekken,
maar ook met een detachering met Impact. Geen zin in al het bijbehorende administratieve werk? Dat begrijpen wij, wij nemen deze administratieve rompslomp graag van u over. 


Duurzaam ondernemen

Wij werken vanuit duurzame ondernemershuizen die door zonnepanelen, ECO toiletten en een Warmte Koude opslag visitekaartjes zijn voor duurzaam ondernemen. Hier kunt u als ondernemer ook productiehallen, evenementzalen en vergader- ruimtes huren. U bent dan meteen verantwoord bezig, doordat onze medewerkers de schoonmaak, catering en postbezorging voor u regelen.
Samen met u creëren wij graag nieuwe werkmogelijkheden. Zodat er samenleving ontstaat waar in je mee kan doen in plaats van mee moet doen. 

Interesse naar de maatschappelijke impact die u kunt hebben? Neem contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek. 
Wellicht tot ziens!

Vorige

Inburgeren