empty

Beter een goede buur dan een verre vriend

G&O Werkcafé.png
maandag 15 jan 2024

Dit gezegde geldt zeker voor de samenwerking tussen het Werkcafé en G&O Recruitment. Een mooie samenwerking die leidt tot mooie plaatsingen.

Beter een goede buur dan een verre vriend
Dit gezegde geldt zeker voor de samenwerking tussen het Werkcafé (initiatief gemeente Kampen en Impact) en G&O Recruitment (detacherings-/uitzendbureaubureau Kampen). Beiden zijn zij gevestigd aan de Gildestraat 1 in Kampen. Bas (accountmanager werkgeversdienstverlening bij het Werkcafé) komt regelmatig Bart en Remco tegen. Zij doen dan af en toe een kop koffie om bij te praten en potentiële kandidaten en vacatures te bespreken. Dit heeft de afgelopen maanden geleid tot 2 mooie plaatsingen. Een dame die in de klantenservice is gaan werken en een jongeman die bij een installatiebedrijf is gaan werken. Zowel de kandidaten als de werkgevers zijn erg blij met deze match. 


Werkfit
De kandidaten die Bas bemiddelt, zijn werkfit en hebben de juiste motivatie en werkhouding. Kandidaten die al wat langer thuiszitten volgen vaak eerst een intern traject bij Impact om weer werkervaring op te doen en om inzichtelijk te krijgen waar de kwaliteiten van de kandidaat liggen. Kandidaten die nog niet lang werkloos zijn en gemotiveerd zijn, kunnen direct bemiddeld worden. Bas geeft aan dat hij op papier niet altijd de beste kandidaat heeft, maar in de praktijk kan hij/zij een uitstekende nieuwe werknemer zijn. Veel van onze mensen hebben net die kans nodig om zich weer te kunnen bewijzen bij een werkgever. Bij het voorstellen van kandidaten vindt Bas het belangrijk dat er een duidelijk profiel en cv van de kandidaat is. Met de kwaliteiten van de kandidaten maar ook de eventuele aandachtspunten en waar een werkplek/werkgever aan moet voldoen. Hoe duidelijker je aan de voorkant bent, hoe groter de kans op succes.
 

Ervaring G&O Recruitment
Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met het Werkcafé. We hebben korte lijnen met Bas, met wie we efficiënt kunnen schakelen. Bas begrijpt goed wat onze opdrachtgevers nodig hebben en denkt actief met ons mee. De voorgestelde kandidaten zijn gemotiveerd, goed voorbereid en werkfit. Samen met onze opdrachtgevers richten we ons niet alleen op het CV, maar vooral op de persoon achter het CV. We kijken niet enkel naar iemands verleden, maar juist naar hun interesses en naar welke (verborgen) talenten zij bezitten om zo gezamenlijk medewerkers in hun kracht te zetten en duurzaam in te zetten. 


Succes moet je vieren
Het geeft altijd weer voldoening als je iemand aan het werk kunt helpen, geeft Bas aan. Remco en Bart beamen dit. En dan is het goed om daar ook wat aandacht aan te besteden. Dus heeft Bas een taart meegenomen voor de 4 collega’s van G&O Recruitment om gezamenlijk stil te staan bij de fijne samenwerking.  

Wilt en kunt u met uw bedrijf mensen ook een kans bieden op de arbeidsmarkt? De accountmanagers van het Werkcafé komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op:


Bas Willemse: tel. 06 – 12 74 07 21 of baswillemse@impact.nl
Mariska van Woerden: tel. 06 – 20 62 71 53 of mariskavanwoerden@impact.nl

Vorige

Inburgeren