empty

De nieuwste editie van ZON Magazine is uit!

ZON magazine (1).png
dinsdag 14 dec 2021

De nieuwste editie van ZON Magazine is gelanceerd met daarin een interessant artikel over 'onze' eigen Tashi. Lees het verhaal over deze mooie samenwerking tussen Tashi, Impact en Zalsman Kampen.

De nieuwste editie van ZON Magazine is weer uit! Dit keer met het thema ‘Winst voor later’. Lees het artikel over 'onze' Tashi en zijn nieuwe toekomst in een nieuw land (pagina 40): https://issuu.codm/reclamemakers-holten/docs/zon_14…. Dit interessante artikel is tot stand gekomen uit een mooie samenwerking tussen Tashi, Zalsman Kampen en Impact.

ZON regio Zwolle is een mooi concept met als doel de economie in de regio Zwolle te versterken door brede netwerkvorming te stimuleren en kennis te delen. Ook willen zij een positieve bijdrage leveren aan de beeldvorming  van de regio als aantrekkelijk, innovatief, toekomstbestendig woon/werk klimaat. ZON regio Zwolle is onderscheidend door verbinding Overheid, Kennisinstellingen en Ondernemers. Impact is trots op dit mooie artikel in de nieuwste editie van ZON Magazine. 

Vorige

Inburgeren