empty

Ieder mens is ontwikkelbaar, we moeten er alleen ruimte voor maken.

woensdag 14 okt 2020

Binnen Impact staat het begeleiden en ontwikkelen van mensen centraal. Dit geldt niet alleen voor de mensen die via een traject bij ons komen, maar voor iedereen. Ieder mens is ontwikkelbaar en u als ondernemer speelt hierin een belangrijke rol. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Naast twee stappen vooruit zetten, is het bij Impact ook mogelijk weer een stapje terug te doen. Hierdoor ontstaat er voor iedereen een unieke leerweg.

Uw organisatie als ontwikkel-werkplek.
Als ondernemers spelen wij een belangrijke rol in het welzijn van onze samenleving. Niet alleen op economisch vlak maar zeker ook op maatschappelijk gebied. Het aanbieden van een ontwikkel-werkplek bij u op de vloer is een mooi voorbeeld van hoe u deze rol kan invullen. Een ontwikkel-werkplek biedt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Mensen kunnen weer meedoen en kunnen het vertrouwen in zichzelf terugwinnen. Vaak zien wij ook dat ontwikkel-werkplekken veranderen in contracten. Impact biedt u hierbij de hulpmiddelen en kennis die u nodig heeft, zodat ook u zich kunt ontwikkelen. Zo kunnen we beiden doen waar we goed in zijn en is de stap om maatschappelijk verantwoord te ondernemen voor u een stuk kleiner.   

 

Bij impact staat het begeleiden en ontwikkelen centraal.


Binnen onze muren
Binnen de muren van Impact bieden wij mensen verschillende mogelijkheden op het gebied van trainingen en opleidingen. Van schoonmaakopleidingen tot opleidingen gericht op het werken met hefmateriaal zoals: heftrucks en elektrische pompwagens. Daarnaast geven wij taalles aan statushouders en leren wij hen werknemers- en sollicitatievaardigheden. Ons groenbedrijf is een gecertificeerd opleidingsbedrijf voor een hoveniers of groenvoorzienersopleiding voor niveau 1, 2 en 3, voor zowel BOL als BBL.
Kunnen wij intern opleidingen niet bieden, dan werken wij samen met het ROC en Landstede. Tijdens trajecten wordt er gekeken naar waar iemands vaardigheden liggen en hoe we hen meer tools mee kunnen geven voor op de arbeidsmarkt. Van vrachtwagenbewijzen tot MKB certificaten bij Impact is het mogelijk.

Personeel
We bevinden ons in een dynamisch speelveld, waarin de regel- en wetgeving vaak veranderen. Om die reden is ontwikkeling en leren ook bij ons personeel van groot belang. Door samen te werken met organisaties als Educentre bieden wij ons personeel gratis opleidingen, leerroutes en online testen aan. Interne ontwikkel-werkplekken kunnen eveneens gebruik maken van dit ruime aanbod aan opleidingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem vandaag nog contact met ons op.

Vorige

Inburgeren