empty

Impact heeft het Aspirant-Keurmerk Blik op Werk

Blik op Werk.png
dinsdag 10 mei 2022

Impact is per 1 april 2022 in het bezit van het Aspirant-Keurmerk Blik op Werk en werkt volgens de eisen  die hieraan gesteld worden. Met het keurmerk bieden wij een kwaliteitsgarantie aan gemeenten, UWV, werkgevers én aan onze klanten.

Impact is per 1 april 2022 in het bezit van het Aspirant-Keurmerk Blik op Werk en werkt volgens de eisen die hieraan gesteld worden. Met het keurmerk bieden wij een kwaliteitsgarantie aan gemeenten, UWV, werkgevers én aan onze klanten. Met het Aspirant-Keurmerk in bezit, laten we zien dat we voldoen aan een hoge standaard en kwaliteit en daar zijn we trots op!

Kwaliteit
We voeren al jaren onze re-integratieprojecten uit tot tevredenheid van onze klanten en opdrachtgevers. Die tevredenheid willen we nu ook kunnen aantonen door het Blik op Werk keurmerk. Sinds dit jaar is Impact ook gestart met inburgering, wat we meteen volgens de eisen van Blik op Werk uitvoeren. Dat we nu het Aspirant-Keurmerk Blik op Werk hebben verkregen is een prachtige stap in onze ontwikkeling. Het komende jaar worden we strak gevolgd door Blik op Werk en na een jaar stellen zij vast of Impact het keurmerk ook definitief krijgt toegekend. Het komende jaar werken we daarvoor al volgens de eisen die aan Blik op Werk gesteld worden. Natuurlijk kunt u blijven rekenen op onze kwaliteit.

Wat is het keurmerk Blik op Werk?
Met het keurmerk Blik op Werk onderscheiden organisaties zich door de kwaliteit die zij leveren. Dienstverleners komen alleen in aanmerking voor het keurmerk Blik op Werk als hun cliënten tevreden zijn over de geleverde dienstverlening. Ook de tevredenheid van opdrachtgevers en hun mening over het nakomen van afspraken, weegt zwaar mee in de beoordeling. Het keurmerk Blik op Werk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden van de gecertificeerde bedrijven. Klanten, werknemers, cursisten/kandidaten en opdrachtgevers kunnen aan de hand van het keurmerk Blik op Werk bewuster kiezen voor een dienstverlener.

Vorige

Inburgeren