empty

Impact krijgt kwaliteitskeurmerk Blik op Werk Inburgeren toegekend

200 x 200 Inburgeren keurmerk.png
maandag 03 jul 2023

Met maar liefst vier sterren (van de vier) heeft Impact  per juni 2023 het keurmerk Blik op Werk Inburgeren toegekend gekregen.

Sinds 1 april 2022 was Impact al in het bezit van het Aspirant-Keurmerk Blik op Werk. Het afgelopen jaar hebben onze medewerkers keihard gewerkt met als resultaat het behalen van het kwaliteitskeurmerk met maar liefst vier (van de vier) sterren.  
Daar zijn we enorm trots op met elkaar!
 
Met het keurmerk Blik op Werk onderscheiden organisaties zich door de kwaliteit die zij leveren. Organisatie komen alleen in aanmerking voor het keurmerk Blik op Werk als hun cliënten tevreden zijn over de geleverde dienstverlening. Ook de tevredenheid van opdrachtgevers en hun mening over het nakomen van afspraken, weegt zwaar mee in de beoordeling. Het keurmerk Blik op Werk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden van de gecertificeerde bedrijven. Klanten, werknemers, cursisten/kandidaten en opdrachtgevers kunnen aan de hand van het keurmerk Blik op Werk bewuster kiezen voor een dienstverlener.
 

Vorige

Inburgeren