empty

Samenwerking Webasto en Impact met één jaar verlengd!

Webasto.png
maandag 22 nov 2021

Een mooi moment: want op 16 november 2021 werd de handtekening gezet onder de voortzetting van het samenwerkingscontract tussen Webasto en Impact. Al jaren besteedt Webasto een aantal van haar werkzaamheden uit aan Impact. Een mooie samenwerking die gebaseerd is op persoonlijke aandacht, vertrouwen en respect. Redenen genoeg om deze mooie samenwerking te verlengen.  
 


Al jaren werken Webasto en Impact nauw samen. Naast het uitbesteden van een aantal werkzaamheden zijn er ook acht medewerkers vanuit Impact bij Webasto gedetacheerd. Ook huurt Webasto een bedrijfsruimte bij Impact waar halffabricaten samengesteld worden ter voorbereiding van het produceren van schuifdaken voor auto’s en de maritieme sector. Na deze voorbereiding worden de daken binnen de eigen vestiging van Webasto in Kampen geproduceerd tot eindproduct.


Steentje bijdragen
“Webasto vindt het belangrijk een steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij. We werken graag samen met Impact om mensen in de regio Kampen, met een afstand tot de arbeidsmarkt aan passend werk te helpen. Omdat onze samenwerking al jaren succesvol verloopt, willen we dit blijven continueren met elkaar. Het maakt ons trots en blij dat we de samenwerking weer verlengd hebben.” aldus Dennis van Dort, Managing Director van Webasto Thermo & Comfort Benelux.


Trots op deze samenwerking
Hans Vermeer, Commercieel manager & projecten bij Impact vertelt: “Het is prachtig om te zien dat onze medewerkers werken aan de producten van Webasto. We passen qua bedrijfscultuur goed bij elkaar en dat maakt de samenwerking ook zo goed. Onze medewerkers zijn altijd gemotiveerd en gaan graag aan de slag voor Webasto. Want hoe gaaf is het dat er wereldwijd auto’s rond rijden en boten varen met schuifdaken van Webasto waar medewerkers van Impact aan meegewerkt hebben. Daar zijn we met elkaar enorm trots op!”

Webasto
De Webasto Groep is een wereldwijde partner in innovatieve systemen voor vrijwel alle producenten in de automotive/mobiele sector en is een van de 100 topleveranciers in deze industrie. Haar kernactiviteiten omvatten het ontwikkelen, produceren van zonnedaken, panoramadaken en cabriodaken, maar denk ook aan verwarmingssystemen voor alle soorten aandrijvingen. Daarnaast bouwt Webasto met batterijsystemen en laadoplossingen haar productportfolio uit op het gebied van e-mobility. Er zijn meer dan 13.000 werknemers werkzaam op meer dan 50 locaties wereldwijd. Het kantoor voor de Benelux is gevestigd in Kampen. In Kampen vindt daarnaast ook de productie van de marine daken plaats.

Impact
Impact is de maatschappelijke werkgever van de regio’s Kampen en Dronten. Bij Impact staat het begeleiden, ontwikkelen en plaatsen centraal om zo voor de inwoners werk te creëren. Impact wil werkzoekenden in beweging brengen en in beweging houden. Vraag en aanbod voor werkzoekenden matchen zij op een goede manier en weten altijd een goede werkvorm te vinden. Als maatschappelijke werkgever doet Impact dit samen met andere ondernemers die verantwoordelijkheid hebben en nemen voor een werkfitte samenleving. Impact biedt werkzoekenden begeleiding en zorgt voor een passende werkplek. Als buiten de deur werken (nog) niet lukt, biedt Impact een grote verscheidenheid aan interne werkplekken op eigen niveau, waar je meteen aan het werk kan. Vele klanten zijn op deze manier inmiddels succesvol aan een betaalde baan geholpen.
 

Vorige

Inburgeren