empty

Terugblik Jubileumfestival Impact - bekijk de aftermovie

Jubileumfestival.png
maandag 16 okt 2023

Op 21 september 2023 vierde Impact een mijlpaal van 75 jaar sinds de oprichting. Het jubileum werd groots gevierd tijdens een jubileumfestival op de locatie van Impact in Kampen.

Impact viert 75-jarig jubileum
Op 21 september 2023 vierde Impact een mijlpaal van 75 jaar sinds de oprichting! Het jubileum werd groots gevierd tijdens een jubileumfestival op de locatie van Impact in Kampen.

Een terugblik op een fantastisch festival
Het jubileum werd om stijl gevierd met een spectaculair festival. Tijdens het evenement werd niet alleen stilgestaan bij de indrukwekkende geschiedenis van Impact, maar ook bij de vele successen die de organisatie heeft behaald sinds haar oprichting. Burgemeester Sander de Rouwe van Kampen opende de festiviteiten met een inspirerende toespraak waarin hij de goede samenwerking tussen de gemeente Kampen en Impact prees en lof uitsprak over de medewerkers.
 
Vervolgens namen de heren Van der Sluis, wethouder van de gemeente Kampen, en de heer Duvekot, wethouder van de gemeente Dronten, het woord en onthulden twee voetbaltafels voor de medewerkers, waarna natuurlijk gelijk een potje werd gespeeld door de wethouders samen met medewerkers van Impact.
 
Rob Rikmanspoel, directeur van Impact, gaf de festivalgangers inzicht in de transformatie die Impact heeft doorgemaakt sinds oprichting in 1948. Hij benadrukte de groei en ontwikkeling van de organisatie tot wat ze vandaag de dag is.

Daarna ging het muziekvolume omhoog, opende het foodtruckplein haar deuren en waren er tal van workshops beschikbaar die gevolgd konden worden. De dag werd afgesloten met een knallende slotact, kamper zanger Stef Ekkel kwam optreden.
 
(Oud) medewerkers, samenwerkingspartners en zakelijke relaties hebben een onvergetelijke dag beleefd.

Nog even nagenieten - bekijk de aftermovie
Wat hebben we een fantastisch jubileumfestival beleefd met elkaar, geniet nog even na en bekijk de aftermovie hier.

Vorige

Inburgeren